Te reserveren ruimtes

Hieronder vindt u de informatie over alle ruimtes en hoe u die kunt reserveren.

De Ster

Hiermee worden alle ruimtes bedoeld die primair tot gemeenschapshuis De Ster behoren. Dit zijn de grote zaal 1 en 2 en foyer en eventueel de verkeersruimte. De hele Ster reserveren is met name bedoeld voor grote evenementen. Neem hiervoor contact op met de beheerder.


Mail beheerder

Sporthal den Houtert

De sporthal is de enige ruimte van De Ster waar gebruikers voor betalen. In principe is de sporthal van de gemeente, De Ster is namens de gemeente beheerder. Deze hal is geschikt voor sport, spel, kinderfeestjes, familiere√ľnies en diverse andere activiteiten. Neemt u voor meer informatie contact op met de beheerder.


Mail beheerder

Zaal 1 en 2 samen

Zaal 1 en 2 zijn de ruimtes voor het podium. Zij kunnen gescheiden worden door een tussenwand. Wanneer de tussenwand geopend is, is er ruimte voor 200 zitplaatsen of 250 staanplaatsen.
Impressie ruimte

Zaal 1

Zaal 1 betreft de ruimte voor het podium. Geschikt voor 80 zitplaatsen of 125 staanplaatsen.


Impressie ruimte

Zaal 2

Zaal 2 is de achterste zaal, tussen zaal 1 en de ingang van De Ster in. Geschikt voor 100 zitplaatsen of 150 staanplaatsen.


Impressie ruimte

Beheerdersruimte

Kantoor van de beheerder Geschikt voor vergaderingen tot maximaal 5 personen Deze ruimte is alleen via de beheerder te boeken

Mail beheerder

Foyer

De foyer is de algemene ruimte waar de bar staat. Standaard zijn hier 46 zitplaatsen. Afhankelijk van de geplande activiteit en in overleg kan de ruimte anders worden ingericht. In principe is de foyer niet geschikt voor vergaderingen, omdat deze ruimte doorgaans vrij toegankelijk is voor iedereen.


Impressie ruimte

Biljart (foyer)

In een gedeelte van onze foyer is de biljartruimte te vinden. Deze ruimte is voornamelijk te reserveren door biljartverenigingen.

Impressie ruimte

Keuken

De keuken is alleen in overleg met de beheerder te boeken. De keuken is uitgerust voor het bereiden van eenvoudige maaltijden en snacks. Faciliteiten die o.a aanwezig zijn: koeling, diepvries, frituur, kookpitten, horeca-afwasautomaat, koffiezetapparaat, waterkokers, serviesgoed, bestek en dienbladen.


Impressie ruimte

Leerplein beneden

Het Leerplein ligt centraal, op de begane grond, in het schoolgebouw van d'n Opstap. Geschikt voor o.a. muziekrepetities en bijeenkomsten tot 15 personen.


Impressie ruimte

Leerplein boven

Dit leerplein is centraal gelegen op de eerste verdieping, in het schoolgebouw van d'n Opstap. Geschikt voor o.a. muziekrepetities en bijeenkomsten tot 20 personen.


Impressie ruimte

Lerarenkamer

Deze ruimte is in eerste instantie beschikbaar voor basisschool d'n Opstap. Zij hebben de eerste rechten voor deze ruimte. Geschikt voor o.a. vergaderingen voor max. 10 personen.Impressie ruimte

Leslokaal 1, 2 en 3

Leslokalen van basisschool d'n Opstap. Bij gebruik van deze ruimtes voor bijvoorbeeld vergaderingen dient het bestaande meubilair aan de kant geschoven te worden. Vervolgens kan er gebruik gemaakt worden van stoelen en tafels van De Ster.


Impressie ruimte

Podium

Het podium is geschikt voor vergaderingen maar ook voor gym, yoga en dans. De ruimte is voorzien van een sportvloer.
Impressie ruimte

Zaal 1 en 2 en het podium

Bij de zalen zijn de tussenwanden tussen zaal 1 en 2 geopend. Geschikt voor 200 zitplaatsen of 350 staanplaatsen (inclusief podium). Bij gebruik van het podium voor presentaties en dergelijke is er ruimte voor 250 staanplaatsen.


Impressie ruimte

Spreekkamer

Deze kleine ruimte in het gebouw van basisschool d'n Opstap is slechts voorzien van 1 tafel, 2 stoelen en 1 piano.

Impressie ruimte

Terras

Het terras kan gebruikt worden voor barbecues, recepties en feestjes. Geschikt voor buitenactiviteiten. Buitenactiviteiten in combinatie met muziek mogen maar tot 23.00 uur duren. Daarna moet de muziek uit.


Impressie ruimte

Vergaderruimte BSO (Nummereen kinderopvang)

Deze ruimte is overdag in gebruik door Nummereen kinderopvang. Het meubilair is afgestemd op het gebruik overdag.


Impressie ruimte

Verkeersruimte

De verkeersruimte betreft de ruimte tussen basisschool d'n Opstap, Nummereen kinderopvang en de Ster. Overdag wordt deze ruimte gebruikt door de bibliotheek voor basisschoolleerlingen. Deze ruimte is alleen via de beheerder te boeken.


Mail beheerder